Sunday, March 18, 2012

16 mac 2012

16 MAC 2012

pada tarikh ini, genap sudah 21 tahun umurku.. umur yang bilamana dibandingkan dengan amalan, terasa sangat jauh bezanya.. =.= insya ALLAH semakin bertambah umur, amalan juga semakin meningkat dan semakin matang juga pemikiran..

kali ini, sambutan hari jadi tidak seperti dlu. kalau dlu, pagi2 hari lahir mesti ummi akan kejut dari tido, cium dan wish happy birthday.. tp apakan daya, jauh sudah diri ini merantau. kadang2 terasa akan kenangan masa2 lampau..

tahun ini, kursus kepimpinan AJKT PERUBATAN jatuh pada tarikh ni.. pengalaman baru.. sambut birthday dengan kursus.. =) malam sebelumnya keluar makan bersama member2..

dan esoknya pergi ke kursus.. kursus habis dalam 4.30 petang.. dan terus bergerak balek ke alex.. singgah sebentar di carrefour kaherah utk solat dan makan.. n otw balek 2, rupe2nye pimpinan2 nh belikan kek.. :) terharu jugak.. pasal jarang sambut bday ngan membe2 pasal dekat skola slalu birthday tyme cuti..

n the next day, g kelas cam biasa.. ramai yang wish dekat fb.. thanx to all yang wish.. =) n dapat beberapa coklat, hadiah dari membe2... coklat pun jadi.. style budak laki nye bday.. xmen la sweet2 sgt.. haha.. kelakar jgk...

n lastly, dapat satu cam kad dari seorang senior... thanx kepada senior ini.. kata2 yang cukup bermakna buat diri ini yang menjadi pimpinan kepada yang lain..

" A leader is a dealer in hope" - napoleon bonaparte-

2 comments: